ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας Μέσι: “Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με φοροδιαφυγή”

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι δεν έχει καμία ανάμειξη με φορολογικές υποθέσεις και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να κατηγορείται για φοροδιαφυγή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του.

Πατέρας Μέσι: “Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με φοροδιαφυγή”

Ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του, κατηγορούνται για μια υπόθεση φοροδιαφυγής από το ισπανικό κράτος, για ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 για την διετία 2007-2009.

Ωστόσο ο πατέρας του Αργεντινού, Χόρχε Μέσι επιμένει πως ο γιος του δεν έχει καμία ανάμειξη σε όλα αυτά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό:

“Πάντα επιμένω σε αυτό, ο Μέσι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε. Οι δικηγόροι μου χειρίζονται την υπόθεση, οπότε αυτό αφορά εμένα και όχι εκείνον”.

Διαβάστε ακόμη:

“Καθαρός” από όλες τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή ο Μέσι

Συνεχίζεται η έρευνα για τις κατηγορίες φοροδιαφυγής του Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ