Διάλεξε έπαυλη 5.000.000 ευρώ ο Νεϊμάρ!

Με την ετήσια αμοιβή του από την Παρί Σεν Ζερμέν να ανέρχεται σε 30.000.000 ευρώ, ο Νεϊμάρ μόνο "σφιχτός" δεν αποδείχτηκε όσον αφορά στην επιλογή του νέο του σπιτιού στο Παρίσι...

PSG's Neymar, right, and PSG's Layvin Kurzawa after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Neymar, right, and PSG's Layvin Kurzawa after scoring against Toulouse during the French League One soccer match between PSG and Toulouse at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP

Μετά από ένα διάστημα παραμονής στο ξενοδοχείο "Royal Monceau", ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται για μετακόμιση στο μέρος που θα τον φιλοξενήσει για πολύ μεγαλύτερο διάστημα και σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "LCI", ο Βραζιλιάνος επέλεξε έναν "παράδεισο".

Πρόκειται για μία έπαυλη πέντε ορόφων (χτισμένη τη δεκαετία του '50) η οποία έχει εσωτερική πισίνα και αίθουσα μπιλιάρδου, με τη συνολική έκτασή της να είναι τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα και να βρίσκεται στην κοινότητα Bougival, σε προάστιο του Παρισιού (9.000 κάτοικοι).

Η τιμή αγοράς του εν λόγω παλατιού είναι γύρω στα 5.000.000 ευρώ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο 25χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ το νοίκιασε, δίνοντας ένα ποσό κάπου κοντά στα 15.000 ευρώ το μήνα!

Photo Credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

News 24/7

24MEDIA NETWORK