Πάτησε αντίπαλο με τις τάπες ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μία απογοητευτική βραδιά στην Βαρσοβία καθώς όχι μόνο δεν σκόραρε κόντρα στη Λέγκια αλλά μία φωτογραφία τον δείχνει να πατάει αντίπαλο παίκτη! Ηθελημένα ή όχι;

Πάτησε αντίπαλο με τις τάπες ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε μόλις 55 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού της με την Λέγκια με τον Μπέιλ και στο 35' έκανε το 2-0 με τον Καρίμ Μπενζεμά όμως "κατόρθωσε" να φύγει χωρίς τη νίκη από την Βαρσοβία και να κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League (αν ηττηθεί από την Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα και δεν νικήσει την Ντόρτμουντ στο φινάλε)!

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία απίστευτη ανατροπή και έκαναν το 3-2, με τον Κόβατσιτς να "σώζει την παρτίδα" για την ομάδα του Ζιντάν στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Η βραδιά μάλιστα δεν ήταν απογοητευτική μόνο για τη "βασίλισσα" αλλά και για το μεγαλύτερο αστέρι της Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όχι μόνο δεν σκόραρε, όχι μόνο κινήθηκε σε ρηχά νερά αλλά επιπλέον "κατηγορείται" πως χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης.

Μία φωτογραφία από το εν λόγω μάτς δείχνει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πατάει έναν πεσμένο παίκτη της Λέγκια με τις τάπες του παπουτσιού του (δεν έδειξε τίποτα ο διαιτητής) και μένει πλέον να διευκρινιστεί (αν βρεθεί και το video) αν πρόκειται για εσκεμμένο χτύπημα ή απλά η στιγμή που μας τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποτυπώνει 100% αυτό που συνέβη όντως στη φάση.

Πάτησε αντίπαλο με τις τάπες ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

UPDATE: Μετά από αρκετές ώρες βρέθηκε και το σχετικό video και όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε, μερικές φορές μία φωτογραφία μπορεί να είναι αρκετά... παραπλανητική:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπές-καταστροφές! Χαμός στο CHL...

News 24/7

24MEDIA NETWORK