Πάτησε χορτάρι ο Οφρυδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στους αγώνες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, άρχισε την Παρασκεύη (21/10), καθώς ο ψηλόσωμος αμυντικός άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο, για πρώτη φορά από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Πάτησε χορτάρι ο Οφρυδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στους αγώνες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, άρχισε την Παρασκεύη (21/10), καθώς ο ψηλόσωμος αμυντικός άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο, για πρώτη φορά από τις 2 Σεπτεμβρίου, παραμονές του αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, που τραυματίστηκε (κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού).

Στη σημερινή προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης έγινε το καθιερωμένο "οικογενειακό" δίτερμα , κατά τη διάρκεια του οποίου ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τακτική την οποία θα ακολουθήσει ο Ιωνικός την Κυριακή (23/10) στο γήπεδο της Τούμπας, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για το συγκεκριμένο ματς θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, με προπόνηση ελαφριάς μορφής και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Για το ματς με τον "Δικέφαλο του βορρά" ο προπονητής του Ιωνικού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οφρυδόπουλο, Κοτίτσα, Ζίφκοβιτς και Ουκάρ. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK