Πάτησε την... μπανανόφλουδα ο Μπανανά και πήρε το βαθμό ο ΠΑΣ

Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ και θα μπορούσε να φύγει νικητής από τους "Ζωσιμάδες", αλλά ένα... γλίστρημα του Μπανανά έδωσε τη δυνατότητα στον Χαλκιαδάκη να φέρει το ματς στα ίσα (1-1). Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Νεοσμυρνιώτες, με τον Μασούντ να αποβάλλεται.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν λέει να αλλάξει η μεταξύ τους... παράδοση στις αναμετρήσεις των "Ζωσιμάδων" το μήνα Σεπτέμβριο. Η στατιστική ήθελε ΠΑΣ και Πανιώνιο να έρχονται ισόπαλοι και αυτό έγινε (1-1) και στην τρίτη φορά που αναμετρήθηκαν Σεπτέμβρη στους "Ζωσιμάδες".

Ο Πανιώνιος ήταν ελαφρώς καλύτερος, ωστόσο ένα... γλίστρημα του στέρησε το τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε με ορμή, έκανε κάποιες φάσεις και αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Δεν το έκαναν και το έπραξε ο Πανιώνιος με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 49ο λεπτό, οι Νεοσμυρνιώτες συνεργάστηκαν άψογα και έφτιαξαν ένα υπέροχο ομαδικό γκολ με τον Μασούρα από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα όμως, σε μια φάση που δεν "μύριζε" γκολ, ο Μπανανά αντί να διώξει τη μπάλα, "βρήκε αέρα" και ο Χαλκιαδάκης που ακολούθησε, διαμόρφωσε το 1-1. Ο Πανιώνιος όμως έχασε πολύ περισσότερα από τους δύο επιπλέον βαθμούς που θα μπορούσε να πάρει στα Ιωάννινα. Κι αυτό γιατί οι Σιώπης και Γκιοατά τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστικές αλλαγές, ενώ στο 87' ο Μασούντ δεν συγκράτησε τα νεύρα του και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα (78' Μανθάτης), Καρανίκας (89' Ναδάλες), Μιχαήλ, Γιάκος (82' Σολτάνι), Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης

Πανιώνιος: Αστρά, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43' Σαββίδης), Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK