Πάτησε Βραζιλία ο Μέσι

Η εθνική Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι έχει φτάσει ήδη στη Βραζιλία και προετοιμάζεται για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βραζιλία "πάτησαν" και η Γαλλία, το Εκουαδόρ, η Ονδούρα και η Ουρουγουάη.

Πάτησε Βραζιλία ο Μέσι

Η εθνική Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι έφτασε στο Μπέλο Οριζόντε, μαζί με την Ουρουγουάη, όπου θα εγκατασταθούν και θα προετοιμαστούν για την πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Η Αργεντινή θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο "Σιτάδε ντο Γκάλο", στην πόλη Βεσπασιάνο, λίγο έξω από το Μπέλο Οριζόντε, ενώ η Ουρουγουάη στο "Εστάδιο Ενρίκε Νογκουέιρα" στη πόλη Σιέτε Λαγκόας.

"Είμαστε προετοιμασμένοι για τη διοργάνωση. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να νιώθουμε την αγάπη του κόσμου καθημερινά", δήλωσε ο αμυντικός της "σελέστε", Ντιέγκο Λουγκάνο.

Απ΄την άλλη, οι αντίπαλοι στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ, Γαλλία και Εκουαδόρ έφτασαν σε Σάο Πάολο και Πόρτο Αλέγκρε αντίστοιχα, όπου θα προετοιμαστούν για την πρεμιέρα των ομίλων. "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Βραζιλία για το Μουντιάλ" τόνισε ο τεχνικός των "τρικολόρ", Ντιντιέ Ντεσάμπ ενώ συνέχισε λέγοντας "Κάναμε αρκετά καλή προετοιμασία και οι παίκτες νιώθουν έτοιμοι. Περιμένουν πως και πως να παίξουν στο Μαρακανά, όπου θα γίνει το τρίτο παιχνίδι των ομίλων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK