Πατσατζόγλου: "Μπορούμε τελικό"

Εκστασιασμένοι ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το θριαμβευτικό 4-0 επί της Χέρτα και την πρόκριση στη φάση των "32" του κυπέλλου UEFA.

Πατσατζόγλου: "Μπορούμε τελικό"
Αναλυτικά:

Χρήστος Πατσατζόγλου: "Είχαμε πει ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στην αρχή φανήκαμε τυχεροί, αν είχε προηγηθεί η Χέρτα θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ο Ολυμπιακός όταν είναι καλός δεν φοβάται καμία ομάδα. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πάμε στον τελικό".

Τάσος Πάντος: "Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε. Ηταν οριακό παιχνίδι, ένα ματς χωρίς αύριο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος η Χέρτα ρίσκαρε και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Για να έχεις φιλοδοξίες και όνειρα έπρεπε να κερδίσουμε. Οσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι. Δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, έχουμε έναν αγώνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Μίχαλ Ζεβλάκοφ: "Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν τυχεροί. Νικήσαμε, περάσαμε, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα στην επόμενη φάση έχουμε δύο παιχνίδια. Δεν έχω προτίμηση για την κλήρωση. Δεν υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες, αλλά αρκετές επικίνδυνες".

Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Η διαφορά μας με τη Χέρτα είναι ότι τις ευκαιρίες μας τις κάναμε γκολ. Νομίζω ότι στόχος μας από εδώ και πέρα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε και την Κυριακή και να κάνουμε καλές γιορτές. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος".

Βασίλης Τοροσίδης: "Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε και άλλαξε όλη η εικόνα στην επανάληψη. Δείξαμε τι ομάδα έχουμε. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πρέπει να μας γίνει μάθημα. Μετά το πρώτο γκολ μας λύθηκαν τα πόδια".

Ντουντού: "Παίξαμε με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είναι για μεγάλα πράγματα και αυτό το δείξαμε στο δεύτερο μέρος. Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση για την κλήρωση. Αν παίξω με την προηγούμενη ομάδα μου, την ΤΣΣΚΑ, θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι".

Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Χέρτα είπαν:

Μάρκο Πάντελιτς: "Όταν κάναμε εμείς τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει και μετά το πέναλτι και το 2-0 το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ισως υπάρχει φάουλ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και δεν ξέρω αν το πέναλτι ήταν. Σίγουρα το 4-0 μας αδικεί γιατί παίξαμε καλά".

Γιόζιπ Σίμουνιτς: "Ο Ολυμπιακός έδειξε και σήμερα ότι είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν μπορεί να πάει μακριά στην Ευρώπη αν στηρίζεται μόνο στην έδρα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK