ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέφτουν οι υπογραφές με Τζιμπούρ, επιμονή στο θέμα των αγωγών

Την Τετάρτη αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του μάνατζερ του Ρέφικ Τζιμπούρ, Γιάννη Λυπημένου, για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Αλγερινού φορ με την ΑΕΚ.

Πέφτουν οι υπογραφές με Τζιμπούρ, επιμονή στο θέμα των αγωγών
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη, αλλά θα συζητηθούν τα θέματα των μπόνους της νέας συνεργασίας και της ρήτρας που θα μπει για πιθανή μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Την Τρίτη εξάλλου έγινε νέα επαφή του Αδαμίδη με το μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, χωρίς να προκύψει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Η πρόταση της ΑΕΚ πάντως (800.000 + 200.000 μπόνους στόχων +15% ποσοστό από ενδεχόμενη πώληση) εξακολουθεί να ισχύει.

Αναφορικά με το θέμα των αγωγών σε Κουκουλάκη και ΕΠΟ, η ΑΕΚ επιμένει. Στην Ενωση πάντως εξετάζουν το αν μπορούν να προβούν σε συγκεκριμένες νομικές ενέργειες ως ΠΑΕ ή θα το κάνουν μέσω κάποιου μικρομετόχου.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι Λαγός, Καφές και Γεωργέας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά μάλλον θα παίξουν στον Βόλο. Την Τετάρτη ένα μεγάλο γκρουπ παικτών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής (Λούκατς, Νασούτι, Εντερ, Ντιόπ, Μπλάνκο, Γκέντσογλου, Καράμπελας, Ντατόμο, Γκερέιρο, Λεονάρντο κ.α) θα προπονηθούν δύο φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK