Πέφτουν "κεφάλια" μετά τη συντριβή

Η Μπεσίκτας έγινε από το βράδυ της Τρίτης η ομάδα που έχει υποστεί τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέφτουν "κεφάλια" μετά τη συντριβή
Η Μπεσίκτας έγινε από το βράδυ της Τρίτης η ομάδα που έχει υποστεί τη βαρύτερη ήττα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ . Το 8-0 από τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" εκτός του ότι έβαλε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στα κιτάπια με τα αρνητικά ρεκόρ αναμένεται να επιφέρει και αρκετούς κλυδωνισμούς.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιλντρίμ Ντεμιρονέν, έκανε δηλώσεις στην τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» και αποκάλυψε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να λύσει τα συμβόλαια ορισμένων παικτών που οδήγησαν την Μπεσίκτας στην πλέον ντροπιαστική νύχτα των ευρωπαϊκών της παιχνιδιών.

«Ίσως θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας με μερικούς παίκτες, το συμφέρον της Μπεσίκτας είναι πάνω απ’ όλους. Θα συγκαλέσουμε διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα και θα δράσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις του», δήλωσε ο Ντεμιρονέν και έβαλε...φωτιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

H κριτική για τον προπονητή και τους παίκτες της τουρκικής ομάδας ήταν αυστηρότατη απ’ όλα τα μέσα της χώρας, με τα περισσότερα εξ’ αυτών να φιλοξενούν φωτογραφία από τον πάγκο της Μπεσίκτας, δείχνοντας άπαντες να κρατούν το κεφάλι τους και να μπορούν να πιστέψουν τη συντριβή.

« Ας στέλναμε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Τουλάχιστον θα σεβόμασταν την αθωότητα τους, το μέλλον, τα όνειρα και θα μοιραζόμασταν την απογοήτευση τους», έγραψε ο αρθογράφος της «Milliyet», Ατίλα Γκοκτσέ, θέλοντας να ειρωνευτεί τους παίκτες της Μπεσίκτας.

Είναι άξιο αναφοράς πως η Αγγλία αποτελεί τόπο μαρτυρίου για την τουρκική ομάδα. Η προηγούμενη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του συλλόγου είχε λάβει χώρα και πάλι σε αγγλικό έδαφος, με τη Λιντς να επικρατεί τότε με 6-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK