Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση Πουλίδο

Ένα σήριαλ που ξεκίνησε τον Μάιο του 2014 και αφορά τον Ολυμπιακό, την Τίγκρες και τον Άλαν Πουλίδο φτάνει στο τέλος του εντός των επόμενων ημερών.

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση Πουλίδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το CAS έχει ήδη λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την "μετωπική" του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες, η ακροαματική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στο συμπέρασμα πως την επόμενη εβδομάδα (λογικά την Τετάρτη 28/1), το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο θα γνωστοποιήσει στις εμπλεκόμενες πλευρές (δηλαδή τον παίκτη και τη μεξικανική ομάδα) την απόφασή του.

Σε περίπτωση που δικαιωθεί ο παίκτης από το CAS, σημαντικό ρόλο θα παίξει η διατύπωση της απόφασης. Αν το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο κρίνει πως ο Πουλίδο είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2014, τότε ο Μεξικανός επιθετικός μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Αν ο 23χρονος φορ κριθεί ως ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου, τότε έχει περιθώριο μέχρι τις 31 του μήνα να αποκτηθεί και επίσημα από τους "ερυθρόλευκους". Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν όντως ανακοινωθεί η -αθωωτική- απόφαση μέχρι τις 28 του μήνα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα με ποια ερμηνεία θα συμβεί αυτό.

Αν ωστόσο η απόφαση καθυστερήσει και ισχύσει το δεύτερο σενάριο, τότε ο Πουλίδο δεν μπορεί να ενσωματωθεί από την εφετινή αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει Χάρα ο Ολυμπιακός

Το προφίλ του Φράνκο Χάρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK