Πειθαρχικό παράπτωμα ο Σπυρόπουλος

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Νίκος Σπυρόπουλος μετά από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Σπυρόπουλος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που έπαιξαν στο ματς με τον Πανιώνιο και στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, αφού είναι ιδιαίτερα κρίσιμος.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παίξουν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Δηλαδή, ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Ρατς και στο κέντρο της άμυνας οι Σκόνδρας και Βίτορ. Στο κέντρο θα είναι ο Μαντούρο, ο Κάτσε και ο Τζανδάρης και η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Περέιρα, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ρόμπερτ Μακ ως αλλαγή.

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Σπυρόπουλος

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Κέρκυρα και ο λόγος είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε το Σάββατο, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς αντέδρασε σε κάτι που του είπε ο Έλληνας τεχνικός και θα παραπεμφθεί στην διοίκηση για να απολογηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK