Πελαγωμένος ο Μοράις, δεν ξέρει τι να κάνει

Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα συμβεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν και η αίσθηση που έχουν πλέον, είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει η αγωνιστική. Περιμένει και… αγωνιά ο Μοράις.

Πελαγωμένος ο Μοράις, δεν ξέρει τι να κάνει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις άλλαξε την Τετάρτη το προπονητικό πρόγραμμα, από τη στιγμή που η κατάσταση σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος παραμένει ρευστή. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν γνωρίζει τι θα συμβεί ούτε με ποιον αντίπαλο θα παίξει η Ένωση, εφόσον αποφασιστεί να γίνουν τα ματς, και γι' αυτό είναι μπερδεμένος.

Αν και αρχικά οι "κιτρινόμαυροι" επρόκειτο να γυμναστούν σε δύο δόσεις την Τετάρτη, ο Μοράις αποφάσισε να τους αποφορτίσει μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει τελικά το ματς της Κυριακής. Τις τελευταίες ημέρες ανησυχούσε έντονα, ούτε όμως που φανταζόταν πως υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες να διαφοροποιηθεί στο παρά... ένα το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει.

Στις προηγούμενες ημέρες είχε ανεβάσει το ρυθμό με φανερό στόχο να κάνει μια μίνι προετοιμασία συνδυάζοντας την ένταση με την τακτική. Αναγκάστηκε όμως ν' αναβάλει το δεύτερο ραντεβού στα Σπάτα γιατί και ο ίδιος… πελάγωσε!

Στην ΑΕΚ έχουν αίσθηση πως όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες δείχνουν αναβολή. Επίσημη ενημέρωση πάντως δεν είχαν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK