ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελεγκρίνι: “Θέλουμε την πρόκριση”

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέφρασε το σεβασμό του στον Παναθηναϊκό, παραδέχτηκε ότι στο πρώτο παιχνίδι του "Μαδριγάλ" τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν σχεδιαστεί, στάθηκε στις δυσκολίες της ρεβάνς του ΟΑΚΑ και τόνισε ότι το "κίτρινο υποβρύχιο" θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πελεγκρίνι: “Θέλουμε την πρόκριση”
“Δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά ούτε και οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο Παναθηναϊκός ευνοείται από την ισοπαλία, αλλά η Βιγιαρεάλ θα βγει στο γήπεδο για να νικήσει. Ελπίζουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας αύριο (Τρίτη), αλλά το ελπίζαμε και στο Μαδριγάλ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε”, τόνισε αρχικά ο Χιλιανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει:

“Δεν ξεχωρίζω κάποιον συγκεκριμένο παίκτη από τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσα να πω κάποιον από τους επιθετικούς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές”.

Σχετικά με το που θα κριθεί η πρόκριση, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: “Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποια από τις δύο ομάδες είχε περισσότερες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στον όμιλό του, αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Αυτός που θα παίξει καλύτερα θα πάρει την πρόκριση”.

Τέλος, ο προπονητής της Βιγιαρεάλ ρωτήθηκε για τα κακά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην έδρα του, αλλά φρόντισε να απαντήσει: “Δεν έχει σχέση το πρωτάθλημα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό”.

Τους παίκτες της Βιγιαρεάλ εκπροσώπησε ο Χουάν Καπντεβίλα που τόνισε: “Δεν έχει σημασία αν έλειπα εγώ από το πρώτο παιχνίδι, δεν αλλάζουν και πολλά με μένα στην ενδεκάδα. Είναι διαφορετικό να παίζεις εκτός έδρας, ο κόσμος εδώ είναι ενθουσιώδης αλλά δεν παίζει. Μας ενδιαφέρουν οι 11 του Παναθηναϊκού. Εχουμε πιθανότητες και θα τις κυνηγήσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK