Πελεγκρίνο και άλλους δυο στέλνουν οι Ισπανοί στον Ολυμπιακό

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Sport.es φέρνει τον φιναλίστ του φετινού Κόπα Ντελ Ρέι, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, στη λίστα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ποια άλλα δυο ονόματα παίζουν δυνατά για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Το σίριαλ με τον πάγκο του Ολυμπιακού καλά κρατεί. Σε σημείο που πλέον ασχολούνται με το θέμα και στην Ισπανία! Ένα δημοσίευμα της Sport.es την Παρασκευή (26/5) φαίνεται πως δίνει προβάδισμα στον προπονητή που... ταπείνωσε φέτος τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο λόγος για τον Τόμας Κρίστιανσεν που άφησε εκτός την Μπιλμπάο από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ. Βέβαια το δημοσίευμα προκαλεί και κάποια ερωτηματικά, αφού αναφέρει πως ο Δανός έχει στα χέρια του και προτάσεις από ομάδες της... δεύτερης(!) κατηγορίας στην Γερμανία και μία ισπανική.

Φυσικά ο Κρίστιανσεν δεν είναι μοναδικός υποψήφιος για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας. Η Sport θέλει τόσο τον Πελεγκρίνο (Αλαβές) όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK