"Πεντάρες" απο Καβάλα και ΠΑΣ

Για άλλη μία φορά Καβάλα και ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκαν εντυπωσιακοί σε φιλικό προετοιιμασίας. Αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής βρέθηκαν το Σάββατο στα γήπεδα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

"Πεντάρες" απο Καβάλα και ΠΑΣ

Στα Γιάννια ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχθηκε την αλβανική Μπεσελίτζα και είχε σε μεγάλη ημέρα τον Σολάκη. Ο τελευταίος σκόραρε τέσσερις φορές και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει σε θρίαμβο με 5-0. Το άλλο γκολ ήρθε από τον Τζανή στο 68’.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε η Καβάλα του Θερμαϊκού. Όπως και στον αγώνα του ΠΑΣ έτσι και σ’αυτό των «αργοναυτών» υπήρξε μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Ταραχούλσκι σκόραρε τρία γκολ για την ομάδα του Μάουρερ, με τους Αμπντουλάι και Τσιμπλίδη να σκοράρει στο 51’ και το 75’ αντίστοιχα.

Σε άλλο ένα γήπεδο υπήρξε παίκτης που βρήκε τρεις φορές δίχτυα. Αυτός ήταν ο Γιαννιτσανάκης στο 0-3 της Κέρκυρας στην Άρτα, με τον ΑΟΚ να «καθαρίζει» τον αγώνα από το πρώτο μέρος.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Αγροτικός Αστέρας σκόραρε στο 30’ με τον Χασιώτη και πήρε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός έδρας επικράτηση και για την Καστοριά, η οποία σκόραρε με τους Χαλίμι (2’) και Χατζηβασιλειάδη (47’) για να περάσει από την έδρα τους Άργους Ορεστικού.

Διαγόρας και Εθνικός αρκέστηκαν σε γκολ των Δανά και Καζάκη για να επικρατήσουν των ΑΕΡ Αφάντου και Κορωπίου αντίστοιχα, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με το Χαϊδάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK