Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να το "κολλήσει" ο Πάρντο!

Ο Φελίπε Πάρντο ξεκίνησε στην 11άδα της Κολομβίας κόντρα στην Κίνα και μετά από 5 μόλις λεπτά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο (VIDEO)!

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να το "κολλήσει" ο Πάρντο!

Πέρα από την παρουσία του στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την οποία πάλεψε πάρα πολύ και δικαιώθηκε, ο Φελίπε Πάρντο κυνηγάει το όνειρό του για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ με την εθνική Κολομβίας και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα μέχρι να το πετύχει.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/11) φόρεσε τη φανέλα των "καφετέρος" μόλις για τρίτη φορά στη διεθνή του καριέρα (είχε πάρει τις πρώτες κλήσεις το 2015) και πριν καν... ζεσταθούν οι συμπαίκτες του αλλα και αυτοί της Κίνας στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού αγώνα, φρόντισε να... κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο winger των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκε δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με το που έγινε αποδέκτης της μπάλας από πάσα του Κάρλος Μπάκα δεν καθυστέρησε ούτε στιγμή, με το συρτό πλασέ του με το δεξί να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του αντίπαλου κίπερ για το 1-0 της Κολομβίας!

Η ενδεκάδα της Κολομβίας που παρέταξε ο Πέκερμαν (ο Πάρντο τοποθετήθηκε σε ρόλο δεξιού χαφ σε σύστημα 4-4-2): Κουαδράδο, Λέρμα, Μίνα, Σάντσες, Φάμπρα, Αγκιλάρ, Σάντσες, Πάρντο, Μορένο, Μπάκα, Ζαπάτα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΕΛΙΠΕ ΠΑΡΝΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK