ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε “χτυπήματα” για του χρόνου ετοιμάζει ο Μοράτι

Μετά από αρκετά χρόνια η Ίντερ αρκέστηκε στην απόκτηση μόλις τριών παικτών, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο οι «νερατζούρι» ήδη έχουν φτιάξει λίστα για τη νέα περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport».

Πέντε “χτυπήματα” για του χρόνου ετοιμάζει ο Μοράτι

Ο μεγαλομέτοχος των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι, έχει ήδη φτιάξει μία λίστα με πέντε ποδοσφαιριστές που θέλει να δει με τη φανέλα της ομάδας του και όπως έγινε γνωστό σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές με τους ίδιους και τις ομάδες τους.

Πρώτος στόχος του Μοράτι είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία της Μπενφίκα, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του με τηνεθνική Αργεντινής στο Πεκίνοπροκάλεσε το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι ήρθε σε συμφωνία με τους «αετούς» για να τον πάρει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Τιάγκο Νέβες, ο οποίος μπορεί να πήγε μόλις εφέτος στο Αμβούργο, αλλά αυτό δεν πτοεί την επιθυμία των Μιλανέζων να τον αποκτήσουν. Το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα ίσως αυτό του Σέρχιο Αγουέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον οποίο όμως η Ίντερ θα πρέπει να αδειάσει τα ταμεία της, αφού οι Μαδριλένοι δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει από το «Βιθέντε Καλντερόν».

Για το τέλος υπάρχουν τα ονόματα δύο μέσων. Το πρώτο είναι αυτό του Αλμπέρτο Ακουιλάνι της Ρόμα και το άλλο του Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ