ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από τα Νησιά Φερόε με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό το έργο της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016, έστω και με τη διαδικασία των μπαράζ. Διαβάστε όλα τα πιθανά σενάρια.

ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα υπέστη ταπεινωτική ήττα από τα Νησιά Φερόε με 2-1, χάρη στα γκολ των Χάλουρ Χάνσον, Μπράντουρ Όλσεν, ενώ για την Εθνική μείωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Παράλληλα, η νίκη της Ουγγαρίας επί της Φινλανδίας δυσκόλεψε το έργο της για την κατάληψη της 3ης θέσης, καθώς πλέον χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στα μπαράζ του Euro 2016, που φαντάζει αυτή την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο. Υπάρχουν βέβαια ελπίδες ακόμα και για απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, αλλά είναι απειροελάχιστες και προϋποθέτουν η Ρουμανία να τερματίσει πρώτη και οι Ουγγαρία, Βορειος Ιρλανδία να φέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ρουμανία 14 (7-1)

2. Βόρειος Ιρλανδία 13 (8-4)

3. Ουγγαρία 11 (5-3)

4. Νήσοι Φερόε 6 (4-8)

5. Φινλανδία 4 (5-8)

6. Ελλάδα 2 (2-7)

Σε περίπτωση λοιπόν που η Ελλάδα κάνει το "4 στα 4", θα φτάσει μάξιμουμ τους 14 βαθμούς. Αυτή την στιγμή οι Ούγγροι έχουν 11 πόντους, το οποίο σημαίνει πως μπορούν να κατακτήσουν μέχρι 19, αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι η Εθνική θα πάρει τη νίκη στο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".

Με δεδομένο το δικό της "απόλυτο", η Εθνική θέλει τουλάχιστον 2 ήττες ή 3 ισοπαλίες της Ουγγαρίας στα επόμενα 3 ματς απέναντι σε Ρουμανία (εντός), Βόρεια Ιρλανδία (εκτός) και Νησιά Φερόε (εκτός) ώστε όλα να παιχτούν στον υπέρ πάντων αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα διατηρεί ελπίδες ακόμα και με ήττα σε ένα από τα 3 επόμενα παιχνίδια, αρκεί οι Ούγγροι να κάνουν 3 ήττες.

Το πρόγραμμα

7η αγωνιστική (04/09)

Ελλάδα - Φινλανδία

Ουγγαρία - Ρουμανία

Νήσοι Φαρόε - Βόρειος Ιρλανδία

8η αγωνιστική (07/09)

Ρουμανία - Ελλάδα

Βόρειος Ιρλανδία - Ουγγαρία

Φινλανδία - Νήσοι Φαρόε

9η αγωνιστική (08/10)

Βόρειος Ιρλανδία - Ελλάδα

Ουγγαρία - Νήσοι Φαρόε

Ρουμανία - Φινλανδία

10η αγωνιστική (11/10)

Ελλάδα - Ουγγαρία

Νήσοι Φαρόε - Ρουμανία

Φινλανδία - Βόρειος Ιρλανδία

Διαβάστε ακόμα:

Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1 (VIDEOS)

Χαμός στο twitter με τους "ψαράδες" των Νησιών Φαρόε

Τα γκολ του Νησιά Φερόε-Ελλάδα σε VIDEOS

News 24/7

24MEDIA NETWORK