Πεπ Γκουαρντιόλα: Ήθελε να "κλέψει" παίκτη της Ρεάλ, αλλά εκείνος τον ακύρωσε

Το μέλλον του στη Ρεάλ βλέπει ο Τόνι Κρόος αφού φέρεται να απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για συμβολαίο που θα ίσχυε από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ετοιμάζει και άλλη πρόταση για την απόκτησή του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench prior to the start of the English League Cup third round soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, Nov. 9, 2022. (AP photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απορεί στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στην αναμέτρηση με τη Τσέλσι AP

Παρόλο που μόνο πιθανή δε μοιάζει η παραμονή του στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Ρεάλ ψάχνει ήδη για αντικαταστάτη, ο Τόνι Κρόος φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Defenca Central, να απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κρόος, παρόλο που ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους, έχει ως βασική προτεραιότητά του την παραμονή του στην ομάδα του Αντσελότι, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος είχε πει σε πρόσφατη δήλωση του.

Ο Γκουαρντιόλα θέλει διακαώς τον Γερμανό χαφ στην ομάδα του, παρά το γεγονός πως έχει φτάσει τα 32, καθώς πιστεύει ότι ταιριάζει πλήρως στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας του Μάντσεστερ, γι' αυτό και αναμένεται να πλησιάσει ξανά τον Κρόος τον Γενάρη του 2023, όταν και θα μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η SPORT, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Κρόος ένα πόσο κοντά στα 14.000.000 ευρώ ετησίως, από τα 9.000.000 που του πρότεινε στην προηγούμενη προσφορά της.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Οι Αυστραλοί θέλουν να φτιάξουν τριάδα φωτιά με Κριστιάνο, Νάνι και Φορναρόλι

Μουντιάλ 2022: Μύθος ο Νεϊμάρ έχρισε φαβορί την Αγγλία γιατί έχει παίκτη που δεν έχει κληθεί από τον Σάουθγκεϊτ

Μουντιάλ 2022: Οπαδοί της Αργεντινής τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα για τον Εμπαπέ σε εκπομπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK