Πέρασαν από εργομετρικά στον ΠΑΟΚ

Από την Τετάρτη (21/1) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς την Τρίτη (20/1) πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Πέρασαν από εργομετρικά στον ΠΑΟΚ
WWW.MOTIONTEAM.GR

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν πίσω τους το ρεπό της Δευτέρας και άρχισαν από το πρωί της Τρίτης (20/1) να επιστρέφουν σταδιακά στις υποχρεώσεις τους περνώντας από εργομετρικά προκειμένου να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Από εξετάσεις πέρασε το πρώτο γκρουπ που απαρτίζονταν από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα περάσει από τον σχετικό έλεγχο το πρωί της Τετάρτης (21/1). Τα εργομετρικά ήταν προγραμματισμένα από το τεχνικό τιμ να γίνουν στο μισό της σεζόν, έτσι ώστε να παρατηρηθεί η καταπόνηση των παικτών έπειτα από το πρώτο σκέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι εξετάσεις προβλέπεται να επαναληφθούν και στο τέλος της σεζόν.

Τέλος, όσοι πέρασαν σήμερα από εργομετρικά θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και απογευματινή προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK