Πέρασαν από το... ταμείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Το χρώμα του χρήματος είδαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού η διοίκηση μοίρασε 300.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε μισθούς και δόσεις συμβολαίων. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι η καλύτερη ψυχολογική "ένεση" μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Ιωνικό.

Πέρασαν από το... ταμείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Το χρώμα του χρήματος είδαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού η διοίκηση μοίρασε 300.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε μισθούς και δόσεις συμβολαίων. Η συγκεκριμένη κίνηση είναι η καλύτερη ψυχολογική "ένεση" μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Ιωνικό.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιώργος Κωστικός "πονοκεφαλιάζει" με τον τραυματισμό του Μάρτιν Μίετσελ, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Οπως έχουν συμφωνήσει οι δύο ΠΑΕ, στα παιχνίδια Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ σε ΟΑΚΑ και Τούμπα δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων.
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες του στην... πραγματικότητα, αφού προέχει ο αγώνας κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Κωστίκος δεν θα ήθελε ούτε να σκέφτεται ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα που θα επηρεάσει την ομάδα στον ψυχολογικό τομέα.

Γούμενος: "Ο προπονητής δεν αλλάζει"

Η αναγέννηση του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Κωστίκος είναι δεδομένη. Ο πρόεδρος του δικεφάλου του Βορρά, Γιάννης Γούμενος, εμφανώς ικανοποιημένος πλέον από την εικόνα της ομάδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΠΑΟΚ και για τους στόχους της φετινής περιόδου.

"Έχουμε βρει το δρόμο μας, έχουμε ηρεμήσει, η ομάδα έχει στρώσει. Οι αρχικοί στόχοι έχουν επιτευχθεί και τώρα έχουμε θέσει καινούργιους που προσπαθούμε να πετύχουμε ως το τέλος της περιόδου. Είχα πει στην έναρξη του πρωταθλήματος ότι αρχικοί στόχοι είναι δύο. Να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA πρώτα από όλα για την ιστορία του. Τα δύο τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ πήγαινε μέχρι τα προκριματικά είτε στο Champions League είτε στο UEFA και μετά δεν συνέχιζε. Δεύτερος στόχος να καθιερωθούν στην ομάδα 4-5 νέα παιδιά, από αυτά που αποκτήσαμε το καλοκαίρι και το χειμώνα για να γίνει ανανέωση της ομάδας, αφού έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές, και να στήσουμε μια καινούρια ομάδα. Οι δύο αυτοί στόχοι επετεύχθησαν".

"Όταν ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε προπονητή, ζητήθηκε από τον Γιώργο Κωστίκο να βάλει πλάτη και να βοηθήσει. Εκείνος αποδέχτηκε και εμείς βλέπουμε πως η ομάδα έχει πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση στα αγωνιστικά της καθήκοντα, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος και οι ποδοσφαιριστές, η ομάδα πάει καλά και θα είναι προπονητής μας τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ούτε μια στο εκατομμύριο. Το τέλος της σεζόν είναι μετά από 7 μήνες. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα. Εμείς θέλουμε η ομάδα να πάει καλά, να είναι λυμένα όλα τα προβλήματα και να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος και από εκεί και πέρα θα δούμε".
"Βεβαίως και θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ θα δει τις ανάγκες του και θα προσθέσει στο ρόστερ του ενδεχομένως 2-3 ποδοσφαιριστές στις θέσεις που χρειάζεται και ανάλογα με τις αδυναμίες που θα διαπιστώσουμε για να είναι περισσότερο αξιόπιστος και να έχει τη δυναμική που πρέπει. Το σύστημα που εφαρμόζουμε από πέρυσι το χειμώνα στον ΠΑΟΚ με την έλευση του κ.Κωστίκου σε θέση τεχνικού διευθυντή είναι να έχει ο ΠΑΟΚ δύο αξιόμαχους παίκτες σε κάθε θέση".

H θέση του ΠΑΟΚ στην πιθανή δημιουργία της Σούπερ Λίγκα:

"Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν έμεινε εκτός από οποιαδήποτε τέτοια διοργάνωση και πρωτοβουλία. Είμαστε μέσα σε κάθε πρωτοβουλία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού τα βάλουμε κάτω και κουβεντιάσουμε κάτω από διαδικασίες και πλήρη διαφάνεια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα θεσμοθετημένο όργανο, που είναι η ΕΠΑΕ και πρέπει όλες οι διαδικασίες να περάσουν από εκεί. Ποτέ δεν μπαίνουμε σε λογική να πάμε με τη μια ομάδα ή την άλλη. Εμείς κοιτάμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ και μελετάμε τις προτάσεις. Απλά εκφράσαμε μια άρνηση στην αρχή για τον τρόπο που προχώρησε η διαδικασία. Πρώτα έρχονται οι προτάσεις γραπτώς, τις μελετάμε και βλέπουμε αν συμφωνούμε. Γιατί να είναι απέξω ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει θέμα ότι αφού ο Ολυμπιακός είπε το ‘ναι’, θα το πει και ο ΠΑΟΚ".


*** 2.500 εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ για να τα διαθέσει στους φίλους του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου στο πλαίσιο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

***Ο ΠΑΟΚ περιμένει την ενημέρωση της Στουτγκάρδης για τα τσάρτερ φιλάθλων που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της 24ης Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι υπεύθυνοι περιμένουν δύο τσάρτερ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK