Πέρασε 7 φορές τον Ρέτσο από "κόσκινο" η Μπάγερ!

Από πότε η Λεβερκούζεν ξετρελάθηκε με τον Ρέτσο. Γιατί θέλουν διακαώς στην Μπάγερ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το συντομότερο δυνατόν; Τι λένε τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία; Όλες οι απαντήσεις στο Contra.gr.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στα κορυφαία κλαμπς της Ευρώπης. Για παράδειγμα, τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες από τη Γερμανία κάνουν λόγο για πολύ "ζεστό" ενδιαφέρον της Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για πρόταση στον Ολυμπιακό. Μια πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 15% ή του 25%!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "ασπιρίνες" τον θέλουν, έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, μιας και από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέει το παραμικρό, καθώς όλος ο οργανισμός έχει ρίξει το βάρος στη ρεβάνς της Τετάρτης με την Παρτιζάν.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ

ΤοContra.gr θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας της Λεβερκούζεν, μιας ομάδας που τον είχε στα υπόψη της όταν ο Ρέτσος αγωνιζόταν στις μικρές Εθνικές, αλλά επί της ουσίας άρχισε να ασχολείται σοβαρά και να τον παρακολουθεί στενά από τον Οκτώβριο του 2016.

Ο 19χρονος στόπερ έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 25 Αυγούστου κόντρα στην Αρούκα στο Καραϊσκάκη σε ρόλο δεξιού μπακ. Από τότε ενεργοποιήθηκε ολόκληρος ο μεταγραφικός μηχανισμός της Λεβερκούζεν.

Για την ιστορία να τονίσουμε ότι ο Ρούντι Φέλερ είναι αθλητικός διευθυντής των "ασπιρίνων" και το τμήμα σκάουτινγκ της γερμανικής ομάδας μόνο για την Ευρώπη αριθμεί περίπου στα... 25 άτομα!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Τον Ρέτσο λοιπόν άρχισαν να τον παρακολουθούν από τον Οκτώβριο. "Κατάσκοποι" της Λεβερκούζεν τον είδαν πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα στις 20 Οκτωβρίου 2016 στο 4-1 επί της Αστάνα. Τότε είχε αγωνιστεί ως αριστερός μπακ.

Η Λεβερκούζεν διαπίστωσε ότι πρόκειται για έναν νεαρόαμυντικό, ο οποίος μπορούσε να βοηθήσει όχι μόνο σε ρόλο στόπερ, αλλά και στα δύο άκρα της οπισθοφυλακής. Πολυθεσίτης δηλαδή.

Τον "τσέκαραν" και στα εντός έδρας παιχνίδια με την Γιουνγκ Μπόις, την Οσμάνλισπορ και την Μπεσίκτας. Σκάουτ της γερμανικής ομάδας ήταν επίσης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και στις 12 Μαρτίου στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος, ενώ όταν η ομάδα είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, οι άνθρωποι του τουρκικού συλλόγου υποστήριζαν ότι στις εξέδρες ήταν "κατάσκοπος" της Μπάγερν Μονάχου.

Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν γνώριζαν τον λόγο της παρουσίας της γερμανικής ομάδας στις εξέδρες της "Vodafone Arena". Προφανώς είχαν πάει πάλι για τον Ρέτσο.

ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Μίνιμουμ επτά φορές τον είδαν πέρσι και μιλάμε για τα παιχνίδια που γνωρίζουμε 100% την παρουσία ανθρώπων της Λεβερκούζεν. Η λογική λέει ότι θα βρέθηκε και σε άλλα ματς που δεν το πήραν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι.

Ο Ρέτσος λοιπόν είναι τοhotόνομα του φετινού Ολυμπιακού. Θυμίζει κάτι από την ιστορία του Μανωλά το καλοκαίρι του 2014, όταν τότε υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα ήταν η τελευταία του σεζόν στους “ερυθρόλευκους”. Ένα τέτοιο κλίμα επικρατεί και τώρα για τον Ρέτσο. Απλώς, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την Παρτιζάν.

Η Λεβερκούζεν θα στείλει άνθρωπό της στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης (2/8, 21.45) και σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στην Γερμανία, θα κάτσει στο τραπέζι με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Επαναλαμβάνουμε ότι στο Λεβερκούζεν ακούγεται ότι μία πρώτη πρόταση έχει φτάσει στα γραφεία των Πειραιωτών. Και μάλιστα ότι ήταν τέτοια η πρόταση που βάζει σε... προτεραιότητα τις "ασπιρίνες" στην κούρσα της απόκτησης του 19χρονου στόπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK