Πέρασε από ιατρικά τεστ ο Νομπόα

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή (9/1) τα διαδικαστικά της απόκτησης του 29χρονου άσου.

Πέρασε από ιατρικά τεστ ο Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (8/1) στην Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα (9/1) ο 29χρονος άσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι πολύ πιθανό κατά την διάρκεια της μέρας να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Σε πρώτη φάση το πιο πιθανό είναι να εκδοθεί μία ανακοίνωση απόκτησης του παίκτη συνοδευόμενη με μία δήλωσή του, ενώ συζητείται το ενδεχόμενο επίσημης παρουσίασής του.

Ρήτρα υπάρχει, αλλά όχι ειδικά για το καλοκαίρι

Στην ιστοσελίδα του Εκουαδόρ “eluniverso.com” γράφτηκε χθες πως υπάρχει ειδικός όρος αποδέσμευσης για το καλοκαίρι στο συμβόλαιο του Νομπόα με τον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη πληροφορία, μάλιστα, προκάλεσε μία σχετική ανησυχία στους οπαδούς της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και καθησύχασε τον κόσμο σημειώνοντας πως “στο συμβόλαιο του Νομπόα έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης, πως συμβαίνει σε όλα τα συμβόλαια των παικτών μας, και μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλή. Δεν υπάρχει κάτι ειδικό μετά την παρέλευση του πρώτου εξαμήνου”.

Ο Νομπόα μέσα στην ημέρα αναμένεται υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ διάρκειας 2,5 χρόνων και με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ετήσιες απολαβές.

Οι υποψηφιότητες για τον MVP Δεκεμβρίου

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τις υποψηφιότητες για τον MVP Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι τέσσερις παίκτες που θα "μονομαχήσουν" είναι οι Αθανασιάδης, Βίτορ, Περέιρα και Κάτσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK