Πέρασε από την ΑΕΚ και στα 37 είναι περιζήτητος!

Βραζιλιάνος "μάγος" που αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην ΑΕΚ, όχι μόνο συνεχίζει στα 37 του χρόνια, αλλά γίνεται... σφαγή στην πατρίδα του για το ποιος θα τον αποκτήσει! Δεν φεύγει από το μυαλό του η Ένωση (VIDEO).

Πέρασε από την ΑΕΚ και στα 37 είναι περιζήτητος!
aek cesar maduka ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Γενάρη του 2005 η ΑΕΚ απέκτησε από την Ζιλ Βιθέντε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζούλιο Σέζαρ, με τον Φερνάντο Σάντος να τον υπολογίζει αρχικά ως κλασικό φορ, όμως στη συνέχεια τον χρησιμοποίησε στα άκρα.

Ο Ζέσαρ έμεινε στην ΑΕΚ μέχρι το 2010 και μέτρησε συνολικά 123 συμμετοχές με 24 γκολ, με εκείνο κόντρα στην Μίλαν του 2006 ( νίκη με 1-0 για την Ένωση) να μένει στην ιστορία.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα, ο, πλέον, 37άχρονος άσος έχει αλλάξει επτά διαφορετικές ομάδες και όλοι πίστεψαν πως μετά το πέρασμα του από την Ινδία και την Γκόα, θα τα... παρατούσε. Έτσι νόμιζαν...

ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Ο Σέζαρ επέστρεψε στην Βραζιλία για λογαριασμό της Μαδουρέιρα ( συμπαίκτης με Ροντρίγκο Σόουζα! ) για το πρωτάθλημα πολιτείας, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με 12 συμμετοχές και 3 γκολ!

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της πρώτης κατηγορίας και πλέον πρέπει να επιλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο ίδιος, παρότι 37, δήλωσε πως θέλει να παίξει άλλες δυο σεζόν.

Κάτι μας λέει πως στο τέλος θα τα καταφέρει. Την ΑΕΚ πάντως δεν την έβγαλε ποτέ από το μυαλό του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK