Πέρασε από το Ολίμπικο η Ουντινέζε

Πέρασε από το Ολίμπικο η Ουντινέζε
Tη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο Καμπιονάτο πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι η Ουντινέζε. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο της Ρώμης επικρατώντας 1-0 της Ρόμα (αντιπάλου του Αρη στο Κύπελλο UEFA).

H ομάδα του Σέρζε Κόσμι (ο οποίος νίκησε τον προκάτοχό του Λουτσιάνο Σπαλέτι) ήταν πολύ ανώτερη από την οικοδέσποινα Ρόμα και έχασε ευκαιρίες και για μεγαλύτερη νίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 32’ ο Μουντάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Ουντινέζε ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις αλλά ο Ιακίντα έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Στον αντίποδα η Ρόμα ήταν νευρική στο παιχνίδι της και το άγχος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους μπροστά στην εστία του Ντε Σάνκτις.

Ρόμα: Κούρτσι, Πανούτσι, Κουφούρ, Κίβου, Κουφρέ (54’ Κασάνο), Ντε Ρόσι, Περότα (77’ Αλβάρεζ), Μαντσίνι, Τότι, Ταντέι, Μοντέλα (46’ Νοντά).

Oυντινέζε: Ντε Σάνκτις, Χουάρεζ, Νατάλι, Φελίπε, Ζενόνι, Ομπόντο, Μουντάρι (63’ Μάουρι), Καντελά, Ντε Μικέλε (46 Βιντιγκάλ), Ιακίντα, Ντι Νατάλε (85’ Μπαρέτο).


Μίντλεσμπρο - Αρσεναλ 2-1

Μόνο καλό έκανε η δεκαπενθήμερη διακοπή στην Μίντλεσμπρο. Η αντίπαλος της Ξάνθης στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κέρδισε στο Ρίβεσαϊντ την Αρσεναλ με 2-1 αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων με την απόδοσή της εν όψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στην Πέμπτη. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά στις έξι επισκέψεις των Λονδρέζων στην πόλη που η "Μπόρο" πανηγυρίζει τη νίκη.

Εκείνο πάντως που, πέραν της νίκης, ικανοποίησε τον Στιβ ΜακΛάρεν είναι η απόδοση των επιθετικών του, αφού τόσο ο Γιακούμπου Αϊγεκμπένι (40') όσο και ο Μάσιμο Μακαρόνε (59') βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα αποδεικνύοντας την πληρότητα του ρόστερ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Αρσεναλ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ισπανό Ρέγες.

Η σύνθεση της Μίντλεσμπρο: Σβάρτσερ, Ξαβιέρ, Χιόγκου, Σάουθγκεϊτ, Κεντρέ, Μπόατενγκ, Πάρλουρ, Μακαρόνε (78' Ντορίβα), Ρόσεμπακ, Τζόνσον (65' Πόγκαντετς), Αϊγεκμπένι


Μέταλουργκ - Βόλιν 4-0

Σχετικά άνετη νίκη με 4-0 πέτυχε το Σάββατο η Μέταλουργκ επί της Βόλιν για το ουκρανικό πρωτάθλημα.

H αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο UEFA άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Κοσίριν. Στην επανάληψη η Μέταλουργκ ήταν καταιγιστική και πέτυχε άλλα τρία γκολ (52' Ζακαρλιούκα, 58' Κοσίριν, 85' Αλιούτα) φτάνοντας στην άνετη νίκη.

Η σύνθεση της Μεταλουργκ: Βιρτ, Γκιουζέλοφ, Φλορέα (75' Μελικιάν), Τσέτσερ, Αλιούτα, Ζακαρλιούκα, Ζότοφ, Ρίστιτς, Τκατσένκο, Σισένκο (83' Πριέμοφ), Κοσίριν (68' Αλεξιένκο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK