Πέρασε η περιπέτεια για τον Κοντρέρας

Σε νοσοκομείο στο Σαντιάγο αναρρώνει μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη σε φιλικό στη Βολιβία ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους του για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους.

Πέρασε η περιπέτεια για τον Κοντρέρας

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα, στο πλαίσιο έκθεσης στην Βολιβία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα.

Λίγες ώρες μετά την είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου, ο Κοντρέρας ευχαρίστησε μέσω twitter τους φίλους και θαυμαστές του για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους, τονίζοντας πως είναι καλύτερα, γεγονός που επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο.

"Φίλοι μου, ευχαριστώ για την αγάπη και την ανησυχία σας αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Το σοκ πέρασε και σύντομα θα ανεβάσω μια ευχαριστήρια φωτογραφία", έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο νωρίτερα, η σύζυγός του, Λορέτα, ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της τον κόσμο για το ενδιαφέρον: "Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ο Πάμπλο έπαιζε χθες στη Βολιβία, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Δόξα τω Θεώ, όμως, είναι εντάξει. Έχει κάνει μία σειρά αυστηρών εξετάσεων".

Πέρασε η περιπέτεια για τον Κοντρέρας

Στο πλευρό του Κοντρέρας βρέθηκαν πολλοί φίλοι του, όπως ο Ιβάν Ζαμοράνο και ο Νάτσο Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη:

Καρδιακή προσβολή ο Κοντρέρας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK