Πήρε το διπλό κόντρα στον ΟΦΗ η Λαμία

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μίλησε η ποιότητα και ο Άρης με το εξαιρετικό, για την Stoiximan.gr Football League ρόστερ, κέρδισε 2-1 τον προβληματικό Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Νίκη με ανατροπή η Λαμία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
lamia EUROKINISSI SPORTS

Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αφού τότε μπήκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης με τον Άρη να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ρόβας έκανε βαθιά μπαλιά για τον Μπαργκάν. Αυτός σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 32ο λεπτό ήρθε το 0-2 για τον Άρη, όταν ξανά ο Ρόβας βρήκε υπέροχα τον Ίλιτς που προχώρησε με τη μπάλα, ξεπέρασε τον Ψύχο και πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τσεμπερίδης στο πίσω δοκάρι έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Διούδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης, Μουστάκης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Ματσούκας, Τζέφερσον, Πλαβούκος.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (Μιλούνοβιτς 64'), Μπαργκάν (Τζανακάκης 82'), Τάτος, Ίλιτς (Καπνίδης 57').

Σκόρερ: 0-1 (Μπαργκάν 10'), 0-2 (Ίβιτς 32') -- 1-2 (Τσεμπερίδης 45+2').

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Σπουδαίο παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λαμία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό, όταν ο Αντουκόρ έκανε ένα σουτ, ο Τσέναμο απέκρουσε και ο Βουό από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 66ο λεπτό ο Ντουρμισάι έφυγε στην κόντρα και με προσωπική ενέργεια-κούρσα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 73'. Ο Βάντερσον εκτέλεσε κόρνερ και ο Όμο με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Όγκμποε (Ράντι 46'), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (Φερφελής 82'), Βασιλόγιαννης (Τζόκιτς 60'), Ντουρμισάι, Βάντερσον.

Σκόρερ: 1-0 (Βουό 59') -- 1-1 (Ντουρμισάι 66'), 1-2 (Όμο 73').

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Stoiximan.gr Football League και όχι μόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK