Περέιρα: "Αφιερωμένο σε Μίτσελ και Δουρέκα"

Ο Βίτορ Περέιρα δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ενώ μεταξύ άλλων αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Κούλη Δουρέκα και τον Μίτσελ.

Περέιρα: "Αφιερωμένο σε Μίτσελ και Δουρέκα"

"Φαίνεται εύκολο σε εκείνους που δεν βρίσκονται εδώ και σε όσους δεν πάλεψαν για αυτό. Θέλω να μιλήσω σήμερα για τον Μανιάτη. Θέλω να θυμηθούμε όλοι την απουσία του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο τίτλος αφιερώνεται στον αρχηγό μας, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιατί εκείνοι είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές. Αφιερώνω τον τίτλο στον πρόεδρο που δίνει την ζωή του για αυτόν τον σύλλογο", είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

Ήρθατε σε μία εποχή που ο Ολυμπιακός δεν βρισκόταν στην κορυφή και τρεις μήνες αργότερα βρίσκεται στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ήταν όντως τόσο εύκολος ο φετινός τίτλος όπως μαρτυρά η βαθμολογία; Και επίσης, τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για εσάς προσωπικά;

"Αφιερώνω τον τίτλο στον Μίτσελ γιατί είναι μέρος αυτού του τίτλου. Τον αφιερώνουμε και στον Κούλη Δουρέκα που θέλει διαρκώς να προσφέρει στον σύλλογο που τόσο αγαπάει. Και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα και στους συνεργάτες μου για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος γιατί βρήκα αυτή την ομάδα πίσω στην βαθμολογία και τώρα κατακτάει τον τίτλο με 13 βαθμούς διαφορά. Δείχνει την ποιότητα της ομάδας, είμαστε Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε αυτόν τον τίτλο.

Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στην υπέροχη αυτή ομάδα και στους φιλάθλους μας, γιατί πριν έρθω εδώ μου είχαν πει πώς είναι ο κόσμος του. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στους φιλάθλους μας, Είμαι ευχαριστημένος για αυτή την κατάκτηση του τίτλου. Μένει ένας ακόμα τίτλος και θέλουμε το Κύπελλο για να ολοκληρώσουμε ωραία αυτή την περίοδο".

Η πιο έντονη στιγμή σας στον Ολυμπιακό και αν θέλατε να παίξετε άλλο ένα ματς, ποιο θα ήταν αυτό;

"Στην ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να παλεύω πολύ, γιατί τίποτα δεν μου έχει δοθεί ως δώρο από τον ουρανό. Ο Θεός είναι μαζί μου, αλλά πάντοτε δουλεύω. Για αυτό κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στον δρόμο μου, το δέχομαι σαν έναν τρόπο να υποχρεωθώ και να δουλέψω ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά. Δουλεύω πολύ για αυτόν τον σύλλογο, για την ζωή μου και την οικογένειά μου.

Εχω μια οικογένεια που την έχω παραμελήσει. Εχω τρία παιδιά που τα έχω αφήσει πίσω. Εχω δουλέψει σκληρά και στην ζωή μου πάντα έχω μάθει να προσπαθώ και να θυσιάζω πράγματα για να κερδίζω πράγματα που μπορώ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή που έδειξαν. Αλλά και τους φίλους μου, γιατί όλοι πρόσφεραν τα πάντα για να πετύχουμε αυτά που κάναμε εδώ. Και ευχαριστώ και εσάς για την υπομονή που δείξατε απέναντί μας".

Θα μας πείτε τον λόγο που αντικαταστήσατε τον Μπενίτες;

(σ.σ. Έκανε μία κίνηση με τα χέρια του σαν να έλεγε "σας παρακαλώ" και δεν απάντησε)...

24MEDIA NETWORK