Περέιρα: "Δουλειά για τίτλους και επιτυχίες" (VIDEO)

Λίγη ώρα μετά την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς του Ολυμπιακού, ο Βίτορ Περέιρα έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά, αλλά και επιτυχίες.

Περέιρα: "Δουλειά για τίτλους και επιτυχίες" (VIDEO)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

"Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική! Πολύ καλή! Διαπίστωσα ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη για αφομοίωση των ιδεών που προσπαθούμε και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στους παίκτες. Σήμερα κάναμε την αρχή για να περάσουμε αυτές τις νέες ιδέες και αρχές που θέλουμε να έχει το παιχνίδι μας στον αγωνιστικό χώρο. Και θα συνεχίσουμε",ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Περέιρα.

Συνεχίζοντας, ο Πορτογάλος προπονητής επεσήμανε: "Ήρθα για να φτιάξω μία δική μου ομάδα. Μία ομάδα που θα έχει ένα δικό της χαρακτήρα. Που θα πιέζει στην επίθεση και θα έχει κατοχή της μπάλας. Που θα δυσκολεύει τον αντίπαλο στο να οργανωθεί και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να αφομοιώσουν σύντομα τις καινούριες μου οδηγίες. Βεβαίως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, προκειμένου να κερδίσουμε τίτλους και να αυξήσουμε τις επιτυχίες μας".

Κατέληξε, δε, τονίζοντας: "Γνωρίζω καλά τους φιλάθλους μας, ξέρω ότι έχουν μεγάλη δύναμη. Ακόμη και όταν βρισκόμουν στην πατρίδα μου είχα δει πόσο βοηθούν την ομάδα που αγαπούν και πόση ώθηση δίνουν στους παίκτες για να αντεπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες. Τι φανταστική ατμόσφαιρα δημιουργούν! Ελπίζω να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς και στα σπουδαία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, όπως κάνουν πάντα"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ