Περέιρα: "Δείξαμε θέληση"

Ικανοποιημένος με τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη επί του ΟΦΗ στo "Θ. Βαρδινογιάννης" έμεινε ο Βίτορ Περέιρα

Περέιρα: "Δείξαμε θέληση"
INTIME SPORTS

Αρχικά, ο Βίτορ Περέιρα μίλησε για το ματς: "Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι, μια θερμή ατμόσφαιρα. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, που θα μας υποχρέωνε να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είναι μια ομάδα που θα αντιστεκόταν και δεν πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε χωρίς να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε πολύ".

Ερωτηθείς ποιες είναι οι αλλαγές που εντοπίζει στο παιχνίδι της ομάδας του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού απάντησε: "Είδα μια ομάδα πολύ περισσότερο οργανωμένη και ενωμένη, που έδειξε θέληση για να κάνει αυτό που είχε σχεδιάσει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που ελέγξαμε τα συναισθήματά μας στο παιχνίδι και για το ότι είμαστε συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και ήμασταν καλοί στην άμυνα".

Αναφερόμενος, τέλος, στον Φράνκο Χάρα, ο Βίτορ Περέιρα τόνισε: "Είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζω καλά από την Πορτογαλία. Έπαιζε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπενφίκα. Είναι γρήγορος και μου αρέσουν οι ταχείς επιθετικοί. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK