Περέιρα: "Ο Μίτσελ άφησε μια πολύ καλή ομάδα"

Λίγο μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βίτορ Περέιρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχό του, Μίτσελ και τόνισε πως μέρος της νίκης στην Ξάνθη ανήκει και στον Ισπανό προπονητή. "Θα πάρω αποφάσεις για το εάν χρειαζόμαστε κι άλλο παίκτη", τόνισε μεταξύ άλλων.

Περέιρα: "Ο Μίτσελ άφησε μια πολύ καλή ομάδα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που έχετε σχηματίσει μετά το σημερινό παιχνίδι;

"Παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που μας δυσκόλεψε. Η Ξάνθη είναι μια δυνατή ομάδα και δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο να έρθει εδώ και να τη νικήσει. Γι' αυτό, άλλωστε ήταν αήττητη στην έδρα της μέχρι το παιχνίδι αυτό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρότι ο αγωνιστικός χώρος μας δημιούργησε προβλήματα".

Το ντεμπούτο σας στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ιδανικό. Περιμένατε μια τέτοια εμφάνιση και αυτό το αποτέλεσμα;

"Το περίμενα! Έχουμε κάνει μόνο τρεις προπονήσεις, αλλά αυτό που είδα είναι ότι η ομάδα είναι πρόθυμη να δουλέψει σκληρά. Παίξαμε όπως είχαμε προετοιμαστεί. Ήμασταν συμπαγείς με αυτοκυριαρχία και με διάθεση να τρέξουμε. Είμαι ευτυχισμένος γιατί η ομάδα έχει την πρόθεση να δουλέψει σκληρά".

Ποιο στοιχείο οδήγησε την ομάδα σας στη νίκη;

"Παίξαμε σαν ομάδα. Αυτό ήταν το κύριο χαρακτηριστικό μας. Ο αγωνιστικός χώρος έκανε δύσκολα τα πράγματα και δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά ήμασταν ομάδα".

Πως ζήσατε τη συμπαράσταση των οπαδών του Ολυμπιακού τόσο κατά την άφιξη στην Καβάλα, όσο και στο γήπεδο;

"Είναι φανταστικοί! Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ θερμούς οπαδούς. Είμαστε περήφανοι που τους έχουμε στο πλευρό μας και νιώθουμε υπευθυνότητα απέναντί τους. Είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει πάντα για τις νίκες, ώστε να τους δίνουμε τις χαρές που τους αξίζουν".

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για το πρωτάθλημα; Είστε έτοιμος για τα μεταγραφικά ή χρειάζεστε κι άλλο χρόνο;

"Το να είμαστε φαβορί δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην κορυφή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προσπαθούμε να παίζουμε με σιγουριά και ποιότητα, να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε φαβορί, αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ μεταγραφές. Τώρα θα αναλύσω τις σκέψεις μου με πιο πολύ χρόνο και ηρεμία και θα πάρω αποφάσεις για το εάν χρειαζόμαστε κι άλλο παίκτη.

Θα ήθελα πριν φύγω να πω δυο λόγια για τον Μίτσελ. Η νίκη αυτή δεν είναι αποτέλεσμα μόνο δικής μου δουλειάς, αλλά και της δουλειάς του Μίτσελ. Άφησε μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK