Πέρεθ: «Ο Ρονάλντο δεν είναι η μεταγραφή του αιώνα για την Ρεάλ»

Απίστευτη η δήλωση για τον ποδοσφαιριστή που ήταν το αντίπαλο δέος του Μέσι και στιγμάτισε μία ολόκληρη γενιά, ενώ έπεται και συνέχεια…

Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal gestures during a Spanish La Liga soccer match against  FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 7, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal gestures during a Spanish La Liga soccer match against FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 7, 2012. (AP Photo/Andres Kudacki) AP

Παρά τα μυθικά κατορθώματα του CR7 με την φανέλα των Μαδριλένων, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θεωρεί πως αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ομάδα από το 2000 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ατζέντη του Τόνι Κρόος, αυτή η τιμή πηγαίνει στον πελάτη του…

Μιλώντας για τον Πέρεθ, ο ατζέντης του Γερμανού δήλωσε: "Είναι ένας απίστευτα ευχάριστος άνθρωπος με μια σπουδαία ιστορία ζωής. Είναι επιχειρηματίας αλλά παραμένει άνθρωπος. Μου εξήγησε γιατί ο Τόνι Κρόος είναι η μεταγραφή του αιώνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Ο 34χρονος χρόνος είναι παίκτης της Ρεάλ από το 2014 μετά τη μετακίνησή του από την Μπάγερν Μονάχου, απορρίπτοντας τότε την Γιουνάιτεντ για χάρη της Ισπανικής ομάδας.

Μετρά 449 συμμετοχές με τους «Λος μπλάνκος» και έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Champions League.

Φέτος έχει παίξει 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ο «αργαλιός» της Ρεάλ.

Από την άλλη μεριά, Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 80 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2009 και είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη, γεμάτη τρόπαια θητεία στο εμβληματικό Μπερναμπέου, κατακτώντας μεταξύ άλλων, δύο πρωταθλήματα και τέσσερα Champions League.

Έλαμψε με την περίφημη λευκή φανέλα της Ρεάλ σημειώνοντας 450 γκολ σε 438 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Παραδέχθηκε πως αδίκησε παίκτη και τον πούλησε σε ανταγωνιστή

Παίκτης απέρριψε τα χρήματα της ζωής του από Σαουδική Αραβία για να μείνει Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK