Πέρεθ: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον Αντσελότι"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ υποστήριξε σε συνέντευξή του πως δεν θα έδιωχνε ποτέ τον Αντσελότι από τον πάγκο της Ρεάλ, ακόμα κι αν η Ατλέτικο κέρδιζε το Champions League.

Πέρεθ: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον Αντσελότι"

Την πλήρη υποστήριξή του προς το πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι έδειξε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξή του. Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων τόνισε πως η θέση του Ιταλού δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση, ενώ το ίδιο θα συνέβαινε ακόμα κι αν δεν κατακτούσε το Champions League: "Ποτέ δεν αμφέβαλλα για τον Αντσελότι. Η σεζόν ήταν καλή. Το να κερδίζεις είναι καλύτερο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχουμε ένα πλάνο και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αλλά θέλουμε χρόνο και ηρεμία για όλα αυτά".

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Ο Αντσελότι είναι απλός αλλά πολύ σοβαρός. Όταν ήρθε στα αποδυτήρια και με αγκάλιασε, είδα πως είναι πλέον μια οικογένεια. Έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα κι αυτό είναι το σημαντικότερο".

Ο Ιταλός κόουτς ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα της Μαδρίτης το πολυπόθητο "decima", κάτι που δεν είχαν καταφέρει άλλοι μεγάλοι προπονητές, ανάμεσά τους και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Από τη μεριά του, δήλωσε: "Τα ρεκόρ είναι ωραία, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αν ξεκινήσει η νέα σεζόν και χάσω δύο παιχνίδια, θα λένε πως είμαι ηλίθιος. Γι' αυτό δεν πρέπει να κανείς να ενθουσιάζεται".

Διαβάστε ακόμη:

Ο ρόλος του Αντσελότι στο 10ο

Champions League αξίας 515 εκατομμυρίων

News 24/7

24MEDIA NETWORK