Περιμένει δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της SUΝ αναφέρει πως σύντομα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποκτήσει όχι δεύτερο, αλλά και τρίτο παιδί! Όσο για τη μητέρα τους; Είναι στην Αμερική!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after failing to score against Valencia during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
cristiano ronaldo AP

Οι φήμες ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό. Η πλευρά του Πορτογάλου άσου, ωστόσο, ούτε επιβεβαίωνε, ούτε και διέψευδε τα δημοσιεύματα. Αυτή τη φορά η SUN μπήκε σε λεπτομέρειες και αποκαλύπτει πως η οικογένεια του άσο του Ρεάλ Μαδρίτης, θα μεγαλώσει κατά δυο μέλη!

Συγκεκριμένα παρένθετη μητέρα κυοφορεί δίδυμα αγοράκια που θα έρθουν σε λίγους μήνες στον κόσμο και αποτελούν... παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 32άχρονος επιθετικός είναι ενθουσιασμένος και περιμένει πως και πως θα πάρει στο σπίτι του στην Μαδρίτη τα δίδυμα μόλις γεννηθούν. Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο έχει ήδη έναν γιο από άγνωστη μέχρι στιγμής μητέρα.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

24MEDIA NETWORK