Περιμένει την Μονακό με... άγριες διαθέσεις ο Κιελίνι

Μονακό και Γιουβέντους "ετοιμάζουν τα καλά τους", αφού το βράδυ της Τετάρτης (3/5) θα αναμετρηθούν για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Οι παίκτες του Αλέγκρι φαίνεται πως ανυπομονούν για την αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο, με τον Τζόρτζιο Κιελίνι να κάνει... δυναμικό ποστ. (VIDEO)

Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Giorgio Chiellini reacts during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μαζί με τον Λεονάρντο Μπονούτσι αποτελούν τις... κολώνες της άμυνας της Γιουβέντους. Και περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Μονακό.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το ποστ του Κιελίνι στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, που ρωτάει τους Ιταλούς "αν είναι έτοιμοι;". Δείχνοντας όμως το σήμα της "βέκια σινιόρια" και χτυπώντας το στήθος του σαν ένας άλλος... Κινγκ Κονγκ ο ίδιος μοιάζει να είναι έτοιμος.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

News 24/7

24MEDIA NETWORK