Περιμένοντας την "Προστασία του Πολίτη"

Ούτε η Super League, ούτε οι ομάδες, αλλά ούτε καν η Αστυνομία δεν μπορεί να αναβάλλει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε πως μπορεί να μην γίνει το παιχνίδι λόγω των σεισμών, το οποίο είναι κανονικά προγραμματισμένο.

Περιμένοντας την "Προστασία του Πολίτη"
pas gipedo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το βράδυ του Σαββάτου (11:00) οι κάτοικοι των Ιωαννίνων πετάχθηκαν έξω από τα σπίτια τους, λόγω του ισχυρού σεισμού των 5.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν γίνει δεκάδες μετασεισμοί αρκετά δυνατοί, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει τον κόσμο τόσο στα Γιάννενα όσο και τις γύρω περιοχές.

Το απόγευμα της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό στους "ζωσιμάδες" (18:15). Την απόφαση για τυχόν αναβολή της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν μπορεί να πάρει η διοργανώτρια Αρχή ( που έχει πάντα ως πρώτο στόχο την ασφάλεια όλων των πλευρών) ούτε οι ομάδες, ούτε καν η Αστυνομία.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τις εμπλεκόμενες πλευρές, μας τόνισαν πως περιμένουν την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη που είναι και η αρμόδια για τέτοιες περιπτώσεις.

Μέχρι στιγμής ( 11:58 το πρωί) το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει κανονικά. Την ίδια ώρα βέβαια γίνεται σύσκεψη από όλους τους φορείς για να μάθουμε την τύχη του αγώνα.

Κανονικά το ματς, αλλά...

Στην κλασική σύσκεψη, όπως γίνεται σε όλους τους αγώνες, το πρωί της Κυριακής δεν αποφασίστηκε αναβολή, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί άλλωστε. Πλέον είναι στο χέρι της πολιτείας να πάρει αποφάσεις για την τύχη του αγώνα. ΑΝ αναβληθεί τελικά, λογικά, θα είναι επ'αόριστον, καθώς μέχρι την Δευτέρα δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην περιοχή.

Οι παίκτες των δυο ομάδων δεν έχουν κοιμηθεί πάντως λόγω των συνεχόμενων σεισμών και βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

24MEDIA NETWORK