Περιμένοντας τον Ακιέλ

Το Σάββατο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Φατίχ Ακιέλ. Ο Τούρκος αμυντικός επικοινώνησε με τους ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" και τους εξήγησε με λεπτομέρειες πως την Παρασκευή κατόρθωσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη έκδοση της βίζας του.

Περιμένοντας τον Ακιέλ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος



Το Σάββατο, αν όλα κυλήσουν βάσει προγράμματος, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Τουρκία, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ο Φατίχ Ακιέλ. Ο Τούρκος αμυντικός επικοινώνησε με τους ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" και τους εξήγησε με λεπτομέρειες πως την Παρασκευή κατόρθωσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη έκδοση της βίζας του.

Συνεπώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να ταξιδέψει νωρίτερα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ακόμη πάντως δεν έχει αποφασιστεί αν θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού που ισχύει.

Μαθήματα από Κωστίκο

Κατά τ' άλλα, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Μπορεί να απουσιάζουν οι διεθνείς, όμως ο Γιώργος Κωστίκος στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (16/08)θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στα λάθη που παρατήρησε στα τελευταία ματς. Προσπαθεί παράλληλα να εμφυσήσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, καθώς έχει παρατηρήσει ορισμένεςαδυναμίες.

*** Την Κυριακή το μεσημέρι (09/10, 12:00)στα Τέμπη θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι χάθηκαν άδοξα τον Οκτώβριο του 1999 επιστρέφοντας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Τη διοίκηση των "ασπρόμαυρων" θα εκπροσωπήσει ο Σάκης Λάιος, ενώ αναμένεται πλήθος φίλων της ομάδας προκειμένου να... τιμήσουν με την παρουσία τουςτις αδικοχαμένες ψυχές.


News 24/7

24MEDIA NETWORK