Περιμένουν τα δύο “Μ”
Εν αναμονή της απάντησης των Όλοφ Μέλμπεργκ και Πάουλο Μασάδο βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Τι γίνεται στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, καθώς και στο "καυτό" θέμα του τεχνικού.
Οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με την Τουλούζ για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου, την ώρα που ο Σουηδός αμυντικός εξετάζει το ενδεχόμενο παραμονής στην ομάδα του Πειραιά.
Παράλληλα, δημοσιεύματα από την Αργεντινή επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον άσο της Μπόκα Τζούνιορς, Κρίστιαν Τσάβες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι βρίσκονται αγκαλιά με την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα και κινούνται για τον Γιάννη Γιαννιώτα.
Από εκεί και πέρα την Τετάρτη (30/05) θα γίνει το ραντεβού της “ερυθρόλευκης” διοίκησης με τον ατζέντη των Άριελ Ιμπαγάσα και Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο τελευταίος “τρενάρει” τις διαπραγματεύσεις με την Όρντουσπορ που θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία τους, περιμένοντας τον Ολυμπιακό.
Από την πλευρά τους οι νταμπλούχοι “τρενάρουν” τις διαπραγματεύσεις με τον Τροντ Σόλιντ, ο οποίος αναμένει στο ακουστικό του, ενώ στη λίστα υπάρχουν πάντα οι Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Χοσέ Λουίς Όλτρα και ως σκέψη ο Λάζλο Μπόλονι.