Περιμένουν κοσμοσυρροή τη Κυριακή

Περιμένουν κοσμοσυρροή τη Κυριακή
Γεμάτο αναμένεται να είναι το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Οι φίλοι του Ατρόμητου έχουν ήδη "σπάσει" τα τηλέφωνα της ΠΑΕ για να πληροφορηθούν πως θα πάρουν εισιτήρια. Από το απόγευμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 6 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων σε δύο σημεία. Στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου, στο Δημαρχείο.

Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να ξέρουν ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα. Θα πρέπει όλοι να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση, καθώς η καταγραφή των στοιχείων είναι υποχρέωση της ΠΑΕ και πηγάζει από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Την ημέρα του αγώνα και για αποφευχθούν τα προβλήματα οι φίλοι του Ατρόμητου καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού αφού στην είσοδό τους θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους, αυτών που αναγράφονται στο εισιτήριο με αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, απόντας από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα είναι ο Αλέν Ραγκουέλ. Ο αμυντικός του Ατρομήτου δεν μπόρεσε ούτε την Τετάρτη να ανεβάσει ρυθμούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου την Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK