Περίπου ένα μήνα εκτός ο Γκαλάς
Ο Γουίλιαμ Γκαλάς τέθηκε νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες, αφού στη δευτεριάτικη προπόνηση της Άρσεναλ τραυματίστηκε στο μηρό, σε μία προσπάθεια να κλητσήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γουίλιαμ Γκαλάς τέθηκε νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες, αφού στη δευτεριάτικη προπόνηση της Άρσεναλ
τραυματίστηκε στο μηρό, σε μία προσπάθεια να κλητσήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ.
τραυματίστηκε στο μηρό, σε μία προσπάθεια να κλητσήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ.
“Είναι στο μηρό του και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Είναι πλήγμα”, τόνισε ο προπονητής των “κανονιέρηδων” που θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός από τους σημαντικότερους αμυντικούς του.
Ο Γκαλάς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Άρσεναλ πριν τον 5ο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο το Αμβούργο στο Λονδίνο. Όπως υπολογίζεται θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός, αν και το ιατρικό επιτελείο θέλει να προλάβει να παίξει στο ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου με την Τσέλσι και μάλιστα μέσα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.