Περισυλλογή

Σκεπτικισμός επικρατεί στον Ιωνικό μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Περισυλλογή

Σκεπτικισμός επικρατεί στον Ιωνικό μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και διάθεση αυτοκριτικής από όλους για τα πολλά λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τούμπας. Ωστόσο, αυτό που τονίζουν όλοι είναι ότι το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, αφού μια σειρά λαθών και συμπτώσεων επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να πετύχει ισάριθμα γκολ.

Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε, σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του μεγαλομετόχου, Χρήστου Κανελλάκη, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως αφού οι δυνατότητες του Ιωνικού δεν είναι αυτές που δείχνει το σκορ του χθεσινού αγώνα. Πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη στα δύο επόμενα ματς, με ΟΦΗ και Καλαμαριά τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να διασκεδάσουμε τις άσχημες εντυπώσεις και να βελτιώσουμε τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα».

Δηλώσεις έκανε και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος τόνισε τα εξής: « Το πρώτο μισάωρο πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Όμως, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση και σε μια στιγμή ολιγωρίας ολόκληρης της αμυντικής γραμμής και αποσυντονιστήκαμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά μια σειρά από αδικαιολόγητα λάθη έφεραν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, που για μένα ήταν το πιο καθοριστικό και το οποίο μας έβγαλε τελείως από τον ρυθμό μας. Πριν λήξει το ημίχρονο καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ και να πάμε με ελπίδες στα αποδυτήρια, αλλά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου δεχθήκαμε το τέταρτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε με τέτοια διαφορά, αλλά θα πρέπει να τονίσω ότι ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε γκολ όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ εμείς, ιδιαίτερα στο Β ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι, κάνοντας πάρα πολλά λάθη και παίζοντας χωρίς νεύρο, πάθος και αποφασιστικότητα. Μας στεναχώρησε πολύ αυτή η ήττα και ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας που τους πικράναμε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Μέχρι τώρα «βγάλαμε» μια σειρά από δύσκολα ματς, τα τέσσερα εκ των οποίων ήταν εκτός και τα τρία εντός έδρας. Μπροστά μας έχουμε δύο καθοριστικούς αγώνες, με ΟΦΗ και Καλαμαριά, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, για αυτό και η βοήθεια του κόσμου μας θα είναι πολύ σημαντική».

Στο μεταξύ, ενόψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής, η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε αυξημένη αστυνομική παρουσία στο χώρο των αποδυτηρίων κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες στον Ιωνικό, δεδομένου ότι το γήπεδο της Νεάπολης και ιδιαίτερα τα αποδυτήρια είναι από τους πλέον φιλόξενους χώρους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλες οι ομάδες που φιλοξενήθηκαν στη Νεάπολη. Πάντως από την πλευρά του επίσημου Ιωνικού, διαβεβαιώνουν ότι η φιλοξενία θα είναι άψογη και προς αποφυγή παρεξηγήσεων τονίζουν με νόημα ότι «την Κυριακή παίζουμε με αντίπαλο την ομάδα του ΟΦΗ και με κανέναν άλλο».

Πριν, όμως, από τον αγώνα με τον ΟΦΗ μεσολαβεί η αναμέτρηση με την Ενωση Θράκης για το κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει την Τετάρτη (15.30) στην Αλεξανδρούπολη. Η αποστολή του Ιωνικού θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη, μέσω Καβάλας, αύριο το πρωί και ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε να έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπεκιάι, Καντιμοίρης, Παχουέλο, Πουλόπουλος, Κινγκ, Ντα Κόστα, Κοϊμπρα, Κακαράς, Βουρεξάκης, Κωνσταντινίδης, Μπενίτες, Γκούτμαν, Λετιέρι, Περόνε, Καραδέμητρος, Ρόκας, Μενδρινός και Ευθυμίου .

News 24/7

24MEDIA NETWORK