Περνάει ιατρικά ο Πογκμπά, έτοιμη η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχή, αυτή του Πολ Πογκμπά.

Περνάει ιατρικά ο Πογκμπά, έτοιμη η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία
Πογκμπά-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε επίσημα άνθρωπος της Γιουβέντους.

Ο Γάλλος μέσος πήρε άδεια για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "κόκκινων διαβόλων" και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στην αγγλική πόλη από το Σάββατο, περιμένοντας τις δύο πλευρές να τα βρουν οριστικά. Αυτό συνέβη την Κυριακή και οι "μπιανκονέρι" του έδωσαν άδεια να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Η επιστροφή του φιναλίστ του Euro 2016 στο "Ολντ Τράφορντ" θα κοστίσει σε πρώτη φάση 110.000.000 ευρώ, ποσό στο οποίο αναμένεται να προστεθούν διάφορα μπόνους.

Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ ιταλικών και αγγλικών ΜΜΕ, ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, θα εισπράξει 20.000.000 ως προμήθεια και ακόμη 4.000.000 από τη Γιουβέντους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 13.000.000.

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος, η οποία θα ξεπεράσει τα 100.000.000 που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2013 για να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ, πιθανότατα να ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Στόχος είναι η άμεση οικονομική αξιοποίηση που θα προσφέρει μία τέτοια εξέλιξη, με την ανακοίνωση της μεταγραφής στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στο οποίο είναι εισηγμένη η Γιουνάιτεντ και το οποίο ανοίγει σε μερικές ώρες.

Ο Πογκμπά είχε φύγει ως ελεύθερος από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2012, μετά από διαφωνία με τον Άλεξ Φέργκιουσον για τον ρόλο του στην πρώτη ομάδα. Οι "μπιανκονέρι" τον έκαναν δικό τους πληρώνοντας περίπου 900.000 ως τροφεία.

Τρία χρόνια μετά, τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, έναν τελικό Champions League, ένας τελικός Euro και μία κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου κ-20, ο Πογκμπά επιστρέφει στην Αγγλία ως... βασιλιάς και με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Premier League
Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK