Περνούσε δύσκολα με τους... ξενέρωτους οπαδούς της Ρεάλ ο Πέπε

Δηλώσεις που δεν θα αρέσουν καθόλου στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Πέπε που στην Μπεσίκτας πλέον νιώθει χαρούμενος γιατί οι οπαδοί τον εμπνέουν, αντίθετα με την Μαδρίτη που τα πράγματα ήταν "κοιμισμένα".

Περνούσε δύσκολα με τους... ξενέρωτους οπαδούς της Ρεάλ ο Πέπε

Δέκα ολόκληρα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέπε, γνωρίζοντας στιγμές δόξας και αποθέωσης από τον κόσμο της "Βασίλισσας".

Στη Μπεσίκτας πλέον ο Πέπε νιώθει καλύτερα όσον αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών, έτσι υποστήριξε σε συνέντευξή του ο 34χρονος Πορτογάλος.

Σύμφωνα με τον διεθνή στόπερ αυτό που ζει με τους οπαδούς της Μπεσίκτας είναι φοβερό κι εντελώς αντίθετο με αυτά στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα ο Πέπε δήλωσε: "Οι οπαδοί είναι ο 12ος μας παίκτης. Μας δίνουν κίνητρο..."

Μετά την ατάκα για τους "θερμούς" οπαδούς της τουρκικής ομάδας, ο Πέπε πέταξε το... καρφί του και για τους φίλους της Ρεάλ, αναφέροντας: " Έπρεπε να βρούμε από μόνοι μας κίνητρο, οι οπαδοί δεν ήταν και τόσο συναισθηματικοί όσο στην Τουρκία."

Οι δηλώσεις αυτές σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους "μερένγκες" και περιμένουμε με ανυπομονησία ποια θα είναι η "απάντηση" τους στον Πέπε...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK