Περράκης: "Δεν παίρνει πιστοποιητικό ο Χούλης"

Ο Παναγιώτης Περράκης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το "μπλοκάρισμα" του κ. Χούλη σχετικά με τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής

Περράκης: "Δεν παίρνει πιστοποιητικό ο Χούλης"
Ο Παναγιώτης Περράκης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το "μπλοκάρισμα" του κ. Χούλη σχετικά με τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Ο κ. Χούλης κατέθεσε μία αίτηση που εξετάστηκε δύο φορές και απορρίφθηκε. Σε αυτή ανέφερε ότι ήθελε τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής. Η πρώτη απόφαση ήταν γιατί δεν είχε τελειώσει η τριετής αναστολή και στην δεύτερη είπαμε ότι ανεξάρτητα από το θέμα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει τις μετοχές, με βάση τα εισοδήματά του και την προέλευσή τους".

"Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νέα αίτηση μπορεί να καταθέσει, αφού δύσκολα θα παρουσιάσει καινούργια στοιχεία. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να γίνει μία μεταβίβαση με ένα ευρώ, δεν θυμάμαι την περίπτωση του Σπανουδάκη και αν κάναμε λάθος τότε, δεν το θυμάμαι. Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα στο συγκεκριμένο θέμα, έχει παρθεί ουσιαστικά μία τελική απόφαση. Δεν υπάρχει τίποτα σε εκκρεμότητα αναφορικά με τον κ. Χούλη για να κάνουμε κάτι άλλο. Ο κ. Χούλης δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Αν υπήρχαν άλλες περιπτώσεις και δεν τις εξετάσαμε, ίσως να κάναμε λάθος και το ελέγχουμε ξανά. Εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις, καλούμε σε συνάντηση τον κάθε υποψήφιο, όπως τον κ. Χούλη με τον οποίο μιλήσαμε αρκετές φορές και λειτουργήσαμε με βάση τον νόμο. Δεν μπορούμε να τον παρακάμψουμε".

Έτοιμος ο Δρούγας

Ο Παναγιώτης Δρούγας υπεβλήθη σε test από την ιατρική ομάδα του Ηρακλή το απόγευμα της Τρίτης και διαπιστώθηκε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό. Από την Τετάρτη θα μετέχει κανονικά του προπονητικού προγράμματος.

*** Η συνέντευξη Τύπου του κ. Δημήτρη Χούλη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31/10, στις 12.00, στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της Μίκρας.

*** Ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ο προπονητής της ομάδας, κ. Σάββας Κωφίδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 27/10, στις 13.00, στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων της Μίκρας.

Φιλικό με τον Παύλο Μελά

Σε φιλικό αγώνα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Ηρακλής επικράτησε του Παύλου Μελά με 3-2. Τα γκολ: 39΄ Π. Καπετάνος 1-0, 50΄ Κ. Καπετάνος 2-0, 61΄ Σκόρδας 2-1, 70΄ Murati 3-1, 75΄ Τσαμασλίδης 3-2.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Διλμπέρης (46΄ Μπαντής), Περπερίδης, Αλιχανίδης (46΄ Ιωαννίδης), Alemao, Σουλίδης, Lawal, Διαμαντίδης, Murati, Μπουλαλάς (46΄ Παπαδόπουλος), Κ. Καπετάνος, Π. Καπετάνος

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Τσιμπούκας, Λ. Παπαδόπουλος, Καδόγλου, Μπεσίρης, Στράντζαλης, Κουζάνης, Αμοιρίδης, Πεχλιβανίδης, Τσαμασλίδης, Γαβαλάς, Σαμανίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Δαμιανίδης, Τζουβανέλης, Λαζαρίδης, Σκόρδας, Ζεχίρης, Κοκκινίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK