Πεταυράκης: “Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ”
O Σταύρος Πεταυράκης επιθυμεί να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τα επόμενα χρόνια. Διαβάστε τι είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Μανδραϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
“Έχω βάλει στόχο να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Σε ό,τι αφορά στο άγχος, έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να καταπολεμώ όλο και περισσότερο το άγχος. Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και βελτιώνομαι. Το αν θα πετύχει κάποιος εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά. Πόσο πολύ το θέλει και πόσο προσπαθεί για αυτό. Εγώ θέλω και θα το κάνω”.
Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι για μας. Δεν είχαμε κόσμο και ήταν παράξενο συναίσθημα αυτό. Παρόλα αυτά πετύχαμε τρία γκολ στο ά ημίχρονο, “λύθηκαν” τα πόδια και μετά μπήκαν και τα υπόλοιπα. Έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ”.