Πέταξαν μπαλάκι του γκολφ στο πούλμαν της Παρί

Ένα πρωτοφανές σκηνικό σημειώθηκε μετά το τέλος παιχνιδιού Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων, πέταξε ένα μπαλάκι του γκολφ στο πούλμαν των φιλοξενούμενων.

Πέταξαν μπαλάκι του γκολφ στο πούλμαν της Παρί

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο "Βελοντρόμ" (2-3) το οποίο της δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν "εκρηκτική", χωρίς ωστόσο οι φίλοι της Μαρσέιγ να υπερβούν τα όρια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε και μετά την λήξη της αναμέτρησης, όταν ορισμένοι οπαδοί των Μασσαλών περίμεναν το πούλμαν της Παρί Σεν Ζερμέν για να το προπηλακίσουν. Ένας εξ΄αυτών, τα "έβαλε" με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και με στόχο εκείνον πέταξε ένα μπαλάκι του γκολφ στο τζάμι, από την πλευρά που καθόταν. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει ο Σουηδός.

Αυτό το περιστατικό, εκτυλίχθηκε λίγες ημέρες μετά την εγκληματική ενέργεια στην Τουρκία, όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε. Μπορεί φυσικά τα δύο περιστατικά να μην συγκρίνονται, παρόλα αυτά και στην Γαλλία τα κρούσματα βίας κάνουν την εμφάνιση τους συχνά.

Δείτε την φωτογραφία:

Πέταξαν μπαλάκι του γκολφ στο πούλμαν της Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK