Πέταξε για Αγγλία ο Μαζουακού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρτούρ Μαζουακού πέταξε για Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League. Διαβάστε το κόστος της μεταγραφής του.

Πέταξε για Αγγλία ο Μαζουακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στη "μαύρη" λίστα των διοικούντων την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ήταν κι ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Γάλλος μπακ δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες την περασμένη σεζόν, με συνέπεια να τεθεί ουσιαστικά εκτός πλάνων. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος άσος πέταξε το πρωί του Σαββάτου (06/08) για την Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα "καρπωθεί" περίπου 8.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Μαζουακού, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται κι από τον αρχισυντάκτη του Guardian, Ντάνιελ Τάιλορ, ο οποίος αποκαλύπτει πως τα "σφυριά" βρίσκονται πολύ κοντά στον Γάλλο άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι δεύτερες σκέψεις του Ολυμπιακού για Ουζουνίδη
Επιστρέφει ο Σαλίνο για αντί-Φιγκέιρας!
Τέλος ο Βρέντζος, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20εκ και Μοντεστό αθλητικός διευθυντής
Τέλος ο Βίκτορ Σάντσεθ απ' τον Ολυμπιακό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK