Πέταξε για Γαλλία ο Παναθηναϊκός
Για τη Γαλλία αναχώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Λανς για τους «32» του Κυπέλλου UEFA.
τη Λανς για τους «32» του Κυπέλλου UEFA.
Ως συνήθως τους τελευταίους μήνες οι «πράσινοι» έχουν πολλές απώλειες καθώς για διάφορους λόγους δεν ταξίδεψαν οι Βίκτορ, Κώτσιος, Δάρλας, Σέριτς, Μπίσκαν, Γκονζάλες, Τσίγκας, Τζόρβας, Αντριτς και Χαραλαμπίδης. Αντίθετα για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης συμπεριελήφθηκε σε αποστολή για ευρωπαϊκό αγώνα.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Εμπεντε, Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Μόρις, Γκούμας, Αντονσον, Τζιόλης, Λεοντίου, Μπόβιο, Νίνης, Ιβανσιτς, Ρομέρο, Θεοδωρίδης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος.
Oι ποδοσφαιριστές που έμειναν στην Ελλάδα θα συνεχίσουν τα προγράμματά τους με τον Ράικο Γιάνγιανιν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Βίκτορ Μουνιόθ τόνισε: “Η Λανς ενισχύθηκε στις μεταγραφές με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά. Αναλύσαμε με τους ποδοσφαιριστές τον αντίπαλο και έγινε σαφές ότι πολύ σημαντικό για μας είναι να πετύχουμε γρήγορα γκολ”.
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης είπε: “Είμαστε Παναθηναϊκός και παντού παίζουμε για τη νίκη”.