"Πετάξε" για Μαδρίτη

"Πετάξε" για Μαδρίτη
Ο αγώνας απέναντι στον Ακράτητο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν και άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού βλέπουν τη μάχη για της Μαδρίτης, απέναντι στη Ρεάλ του Βαντελρέι Λουξεμπούργκο (Τετάρτη, 21:45). Δεδομένης της ήττας στη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρόζενμποργκ, τα περιθώρια για απώλειες έχουν στενέψει και όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδος στην ισπανική πρωτεύουσα, καλούνται να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η αναχώρησητης "ερυθρόλευκης" αποστολής από το "Ελ.Βενιζέλος" έγινε για το πρωί της Τρίτης δίχως δηλώσεις, ενώ μερικές ώρες αργότερα το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα. Για το συγκεκριμένο ματς ο Τροντ Σόλιντ έχει επιλέξει 21 ποδοσφαιριστές: Γιάννου, Νικοπολίδης, Ανατολάκης, Μπαμπαγκίντα, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτος, Καφές, Καψής, Κωνσταντίνου, Κωστούλας, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Πάντος, Ριβάλντο, Σούρερ, Στολτίδης, Ταραλίδης, Τουρέ .

Η συνέντευξη Τύπου του Nορβηγού τεχνικού είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και στις 21:00 οι παίκτες θα προπονηθούν στο "ΣαντιάγοΜπερναμπέου". Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Μαδρίτη την Πέμπτη στις 13:00 (ώρα Μαδρίτης).
Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο. Υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα το οποίο δεν έδειξε κάτι και το ιατρικό τιμ τονίζει πως ο Κύπριος έχει με τις πιθανότητες με το μέρος του ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί. Θεραπεία και ατομική προπόνηση έκανε και ο Βενετίδης. Την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Πατσατζόγλου.

Όσον αφορά στο ομαδικό πρόγραμμα, ο Νορβηγός τεχνικός, όπως αναμενόταν, δεν χώρισε ομάδες για οικογενειακό διπλό και ως εκ τούτου τα χαρτιά του παραμένουν κλειστά. Περισσότερα θα μπορούμε να γράψουμε μετά τη μοναδική προπόνηση επί ισπανικού εδάφους, αυτή της Τρίτης, αν και πιθανή είναι η χρησιμοποίηση τριών κεντρικών αμυντικών. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Γιώργος Ανατολάκης θα επανέλθει στο βασικό σχήμα και θα πλαισιώσει τους Κωστούλα – Καψή.

* Διαιτητής την Τετάρτη θα είναι ο Γερμανός Μάρκους Μερκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κρίστιαν Σράερ και Γιάν Χέντρικ Σάλβερ. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιόχεν Ντρέες.

* Στις εθνικές των χωρών τους κλήθηκαν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Οκκάς και Ζόρα Χοβνανισιάν (κάτω των 19 ετών). Η Σερβία – Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει τις Λιθουανία (08/10) και Βοσνία (12/10), η Κύπρος τις Ιρλανδία (08/10) και Γαλλία (12/10), ενώ η Αρμενία προετοιμάζεται για τη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την Πέμπτη, αναμένεται να φτάσει φαξ με την κλήση του Γιάγια Τουρέ στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού. Προς το παρόν, ο θηριώδης μέσος βρίσκεται στη προεπιλογή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK