Πέταξε στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ (vid)
Την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε...με το σπαθί της η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» επικράτησαν με 1-0 της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ και εξασφάλισαν την 4η θέση της Πρέμιερσιπ.
Οι «πολίτες» ήθελαν να ανατρέψουν τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων και να πάρουν αυτοί κεφάλι, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Ωστόσο, εξ’ αρχής δεν έπεισαν ότι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Οι
Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι και είχαν δοκάρι με τον Κράουτς στο πρώτο μέρος. Ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν λάθεψε όμως στο 82’ και από αέρος έστειλε την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ στ’ αστέρια.
Στο άλλο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής η Φούλαμ δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι κόντρα στη Στόουκ, αφού προέχει ο τελικός του Europa League. Ηττήθηκε με 0-1, χάρη σε γκολ του Εθέρινγκτον στο 83’, αλλά αυτό λίγο πείραξε τον Χόγκτσον και τους παίκτες του.
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 0-1